+38 (04744) 3-80-06
Optimus nabuerit in regione, notus in Ukraina et in mundi est - Кращий у регіоні, знаний в Україні і світі
Меню

«Краща аграрна практика 2017»

Онлайн-видання AgroPortal.ua за підтримки Ради з питань аграрної освіти при Міністерстві освіти і науки, ГУ «НМЦ інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта», асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» оголошує про проведення III Всеукраїнського конкурсу «Краща аграрна практика 2017».

Мета проекту: з перших вуст дізнатися, як студенти уявляють собі виробничу практику, чи потрібні їм для цього знання, отримані в навчальних закладах, а також з яким багажем вони хочуть повернутися на студентську лаву.

Умови:

1. До конкурсу допускаються студенти аграрних навчальних закладів усіх рівнів акредитації.

2. Формат подачі: відеоролик, відзнятий на будь-який пристрій для зйомок і змонтований у будь-якій програмі, час – до 3 хвилин, мова – українська / російська / англійська / німецька.

2.1. У відеоролику студенти повинні описати / показати свою ідеальну виробничу практику.

2.2. Це може бути практика, яку вони раніше вже проходили або яку хотіли б пройти.

2.3. Немає конкретних критеріїв, за якими має бути знято відео.

2.4. Буде оцінюватися креативність студентів.

2.5. Місце проходження практики не має значення (Україна, за кордоном; поле, офіс, теплиця, університет та ін.).

2.3. Колективні роботи не приймаються.

2.4. Надати одне якісне фото студента – мінімальний розмір 695×450 пікселів.

Для прикладу і кращого розуміння того, що повинно бути у відео, редакція AgroPortal.ua змонтувала відеоролик про свою роботу.

Цей відеоролик не є точним прикладом того, що необхідно зробити. Ви використовуєте свою фантазію, свій сценарій і свої вміння!!!

3. Змонтований відеоролик необхідно назвати ім’ям власним, завантажити на YоuTube і відправити посилання на нього на пошту agroportal.ua@gmail.com з 30 жовтня по 30 листопада 2017 року (включно). Якщо немає каналу YоuTube – не біда, надсилай своє відео на зазначену пошту, в разі відбору ми викладемо ролик на свій канал.

4.  У листі вказати – фамілія, ім’я, по батькові, контактний телефон (для зв’язку в разі виграшу), навчальний заклад, курс, факультет, де проходили або де хотіли б проходити практику (повна назва підприємства).

5. Відправляючи лист, обов’язково в темі листа вказати своє прізвище, ім’я та назву навчального закладу.

Примітка. Листи, які не відповідають усім перерахованим вище умовам конкурсу, розглядатися не будуть.

Етапи проведення конкурсу:

–    свої відеоролики з 30 жовтня по 30 листопада 2017 року (включно) надсилайте на пошту: agroportal.ua@gmail.com з позначкою «Краща аграрна практика 2017»;

–        з 1 по 10 грудня 2017 року редакція вибере 10 кращих робіт, які будуть 11 грудня 2017 року опубліковані в розділі «Конкурс» на сайті AgroPortal.ua;

–        з 11 по 31 грудня 2017 року на сайті AgroPortal.ua буде проходити онлайн-голосування за 10 найкращих відеороликів;

–        2 січня 2018 року на сайті AgroPortal.ua будуть підведені підсумки і оголошені умови і місце нагородження.

Про партнерів конкурсу та подарунки переможцям буде оголошено наступного тижня. Вони дуже круті :)