+38 (04744) 3-80-06
Optimus nabuerit in regione, notus in Ukraina et in mundi est - Кращий у регіоні, знаний в Україні і світі
Меню

Конкурс «Агро-2018»

    Благодійний Фонд «Фонд Бориса Колеснікова» реалізує проекти та програми, спрямовані на розвиток освіти, науки та спорту; підтримку талановитої і активної молоді; формування здорового способу життя; збереження культурно-історичної спадщини країни і створення нових історичних, культурних, наукових цінностей.

   Студенти Уманського національного університету садівництва запрошуються до участі в конкурсі «Агро-2018». Метою цього проекту є підтримка студентів, які отримують спеціальності, пов’язані з аграрною промисловістю, мотивування та заохочення їх до подальшого навчання та розвитку в галузі.

   Проект передбачає конкурсний відбір студентів протягом навчального року. Він буде проходити в два етапи (листопад – грудень 2017 р.):

    І етап – на базі Уманського НУС студенти напишуть тестування, в якому необхідно буде дати відповіді на питання пов’язані з аграрною промисловістю України.

    ІІ етап – за результатами першого етапу, найкращих студентів буде запрошено на фінал до м. Києва, де вони захистять презентації перед експертним журі конкурсу – провідними фахівцями галузі. Тему презентації буде оголошено додатково.

   Тридцять переможців конкурсу відвідають Міжнародну сільськогосподарську виставку “Fieragricola 2018”, що пройде з 31 січня по 3 лютого 2018 року у Вероні (Італія).

   У жовтні 2017 року відбудеться офіційна презентація конкурсу «Агро-2018», після якої всі матеріали про проект будуть надіслані в університет. Точна дата та місце проведення відкриття будуть повідомлені додатково.