+38 (04744) 3-80-06
Optimus nabuerit in regione, notus in Ukraina et in mundi est - Кращий у регіоні, знаний в Україні і світі
Меню

Козацькі забави – 2021

12 жовтня в нашому університеті відбувалися щорічні «Козацькі забави», які були приурочені Дню захисників і захисниць України та Покрови Пресвятої Богородиці.

Команда факультету агрономії «Сини землі» змагались з командами інших факультетів і як завжди показали чудовий результат. Хлопці та дівчата з захопленням та жагою до перемоги приймали участь у таких конкурсах як: «Козацька кмітливість», «Портрет козака», «Збий кеглі», «Коса – дівоча краса», «Бій півнів», «Силачі».

Наші «козаки» та «козачки» на різних етапах показували свою силу, витривалість, затятість, кмітливість та мужність – вболівальникам було на що подивитись! Студенти і викладачі факультету активно підтримували нашу команду, що надавало учасникам сили і впевненості у собі! Результат – почесне 2 місце! З чим ми їх і вітаємо!

З нагоди свята вітаємо всіх, хто має високе звання захисника України! Це свято не лише військових, а й усіх, хто любить і захищає свою Батьківщину. Це – свято України. Від усього серця бажаємо нашим захисникам стійкості, мужності, успіхів, матеріального благополуччя, любові, миру і добра!

 

Грановська Марія,
голова ради студентського самоврядування
факультету агрономії