+38 (04744) 3-80-06
Optimus nabuerit in regione, notus in Ukraina et in mundi est - Кращий у регіоні, знаний в Україні і світі
Меню

«Лідер факультету агрономії – 2018»

Цьогоріч факультету агрономії виповнюється 150 років, тож свої здобутки й перемоги студенти присвячують саме цій події. 16 квітня в актовій залі Уманського НУС відбувся конкурс «Лідер факультету агрономії – 2018». За це високе та почесне звання у трьох турах: «Візитка», «Ерудит», «Мій талант» боролись студенти: 12 -а групи Олег Плескач та Влад Величко, 13-аг групи Дарина Кисіль, 21-а Ігор Васюта, 22-аг групи Діана Петришина.

Оцінювали майстерність, таланти й ерудицію учасників справедливі експерти та шанувальники мистецтва: головний спеціаліст відділу в справах сім’ї та молоді Анна Циктор – людина, яка завжди підтримує студентську ініціативу; Лідія Кононенко, заступник декана з навчальної роботи, Олена Черно, заступник декана з виховної роботи, Ірина Расадіна, викладач кафедри агрохімії і грунтознавства та Володимир Макарчук, голова ради студентського самоврядування.

Cпонсорами заходу стали: розважально-спортивний комплекс «Аmarant», компанія «Сенгента».

На свято завітали й порадували глядачів чарівним співом учасники ансамблю «Криниченька» та «Краяни» (керівник Світлана Берднікова).

Найскладнішим для журі виявився конкурс «Мій талант», бо виступи студентів були артистичними дуже цікавими та емоційними. Студент Влад Величко зачарував поезією, Олег Плескач вразив своєю мужністю та силою, улюбленці факультету Даша Кисіль та Ігор Васюта порадували глядачів чудовим вокалом.

Як не було важко неупередженому журі визначити переможця та за результатами оцінювання омріяний титул «Лідер факультету агрономії –2018» виборов Ігор Васюта.

Практично за крок до перемоги була Дарина Кисіль, виступ якої вразив своєю експресією та звабливістю й вона стала переможницею в номінації «Талант року».

У номінаціях: «Ерудит року» переміг Владислав Величко, «Чарівність року» – Діана Петришина, «Креативність року» – Олег Плескач.

Дякуємо членам ради студентського самоврядування Антоніні Кохановій, Богдану Рибоньці, студентам Андрію Мисю, Кирилу Козак за прекрасно організований захід, чудовий настрій, а учасникам – за їх майстерність! Бажаємо наполегливості, активної життєвої позиції та творчого натхнення!

Олена Черно,
заступник декана з виховної роботи факультету агрономії