+38 (04744) 3-80-06
Optimus nabuerit in regione, notus in Ukraina et in mundi est - Кращий у регіоні, знаний в Україні і світі
Меню

«ЛІДЕР ФАКУЛЬТЕТУ АГРОНОМІЇ 2023»

26 жовтня в актовій залі Уманського НУС відбувся «ЛІДЕР ФАКУЛЬТЕТУ АГРОНОМІЇ 2023». За це почесне звання у трьох конкурсах: «Візитівка», «Всезнавець» та «Талант» змагались студенти 1 і 3 курсів:

  • Чабанюк Ярослав – 11-а група
  • Каричковський Дмитро – 12-а група
  • Нагорна Катерина – 13-а група
  • Липовенко Вероніка – 34-ас група.

Оцінювали майстерність, ерудованість та таланти конкурсантів неупереджене журі. Суддівську колегію очолила Валентина ЧЕРНИЧЕНКО – помічник ректора, а допомагали їй гідно виконувати нелегку місію Лідія КОНОНЕНКО – заступник декана з навчально-методичної роботи факультету агрономії, Ірина РАССАДІНА – заступник декана з виховної роботи та Петро ПАЄВСЬКИЙ – керівник Центру культури і виховання студентів.

Упродовж конкурсу глядачів розважали своїми яскравими номерами члени РСС факультету агрономії. Чуттєву пісню заспівала Анастасія ШАПОВАЛЕНКО, студентка 42-ас групи, а запальними танцями порадували студенти 1–3 курсів.

Виступи учасників вражали своєю яскравістю та багатогранністю. Оригінальні підходи конкурсантів, проявлені під час самопрезентації полонили глядачів тонкою самоіронією та глибинністю думок.

Справжня естетична насолода оволоділа присутніх під час конкурсу талантів, адже цьому сприяли драйвові та романтичні виступи Дмитра КАРИЧКОВСЬКОГО та Ярослава ЧАБАНЮКА, чуттєві вірш і пісня у виконанні Катерини НАГОРНОЇ та неперевершені картини Вероніки ЛИПОВЕНКО.

Не менш вражаючим був і інтелектуальний конкурс, під час якого учасники продемонстрували свою ерудицію та вміння мислити нестандартно.

Кожен проявив себе справжнім лідером: харизматичним, талановитим, цілеспрямованим. Але, за умовами конкурсу, переможець має бути лише один. Тож, за результатами оцінювання омріяний титул «ЛІДЕР ФАКУЛЬТЕТУ АГРОНОМІЇ 2023» виборола Катерина НАГОРНА.

Дякуємо раді студентського самоврядування факультету агрономії за чудову організацію заходу та гарний настрій.

Щиро вітаємо переможницю та всіх учасників і бажаємо їм успіху, оптимізму та бути завжди лідерами по життю!