+38 (04744) 3-80-06
Optimus nabuerit in regione, notus in Ukraina et in mundi est - Кращий у регіоні, знаний в Україні і світі
Меню

«СТУДЕНТСЬКИЙ ЛІДЕР – 2023»

Сьогодні в актовій залі панувала неймовірна атмосфера, наповнена креативними, талановитими та чудовими студентами та викладачами. Активну участь у підготовці та проведенні заходу взяв факультет агрономії, що надавало святу особливий колорит.

У конкурсі взяли участь студенти всіх факультетів, представивши своїх найкращих та найталановитіших представників: Любченко Анну з факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, Чабанюка Ярослава з факультету агрономії, Стьопіна Анатолія з факультету економіки і підприємництва, Григорян Анжелу з факультету менеджменту, Климнко Світлану з інженерно-технологічного факультету та Савранську Юлію з факультету лісового та садово-паркового господаства.

Кожен учасник приніс із собою неоціненний скарб – любов до образотворчого мистецтва, музики, хореографії, а також доброзичливість у серці та бажання творити. Під час конкурсів вони проявили ініціативність, активну життєву позицію та цілеспрямованість.

У перервах між конкурсами гостей розважали виступи творчих колективів Центру культури і виховання.

Як би не було важко незалежному та неупередженому журі, та вони мали обрати переможця і розподілити номінації серед учасників, а їхній результат наступний:

  • «Майстер самопрезентації» – Клименко Світлана;
  • «Я – ерудит» – Чабанюк Ярослав;
  • «Мій талант» – Стьопін Анатолій та Любченко Анна;
  • «Вишуканість» – Савранська Юлія;
  • «Лідер глядацьких симпатій» – Григорян Анжела та Стьопін Анатолій.

Усі хвилювалися в очікуванні святкового нагородження, адже інтрига, хто буде переможцем, зберігалася до самого кінця. Отже, головний приз «Кубок студентського лідера 2023» отримав Чабанюк Ярослав – студент 1 курсу 11-а групи факультету агрономії. Вітаємо переможця! Його виступ був гідним та яскравим проявом здібностей, таланту та харизми. Бажаємо йому частіше брати участь у подібних конкурсах і доводити свою геніальність всьому світу. Нехай у нього завжди буде впевненість та цілеспрямованість, підтримка близьких і друзів, а також сміливість, рішучість і позитивний настрій!

Ілона НЕПОКРИТА,
голова ради студентського самоврядування факультету агрономії